design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Zeventig jaar familieplezier

Avonturenpark Hellendoorn bestaat 70 jaar! Deze respektabele leeftijd wordt natuurljk groots gevierd. Vroeger bestond het Avonturenpark uit een theehuis met enkele speeltoestellen op de Hellendoornseberg. tegenwoordig is het een volwaardig familiepretpark dat voor jonge gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd een avontuurlijk dagje biedt.

Om vervlogen tijden van het park waaraan miljoenen Nederlanders warme herinneringen ana hebben, opnieuw te beleven, heeft Avonturenpark Hellendoorn een speciale site ontwikkeld: www.avonturenpark.nl/70jaar

  • Piraat Enterhaak is een zweefmolen, waarin je als een stoere piratenkapitein over de wereldzeeen vliegt
  • Ballonkanon (gereed begin juli) voor spetterende watergevechten zoals een echte zeerover dat doet: laden, mikken en vuren! 

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn voeren in het Gouden Theater Paleis ook een nieuwe wervelende familieshow op: Kareltje & Jasmijn en de grooote feesttaart! Meet & greets in het avonturenpark met (inter)nationale helden en sterren als Brum, Bob de Bouwer en SpongeBob zullen natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken.

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 14 april t/m 29 oktober van 10.00 tot 17.00 of 18.00 uur. In de zomer van 30 juli t/m 20 augustus zelfs tot 19.00 uur. Kijk voor de exacte openingsdagen- en tijden op de website: www.hellendoorn.nu. De entreeprijs vanaf 3 jaar is 16,95 per persoon, in juli en augustus 17,95 per persoon. Online entreekaarten kopen is extra voordelig: 16,50 per persoon.

 

 

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010