design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Tekstschrijvers.nl en de Efteling schrijven verhalenwedstrijd voor kinderen uit

Dit voorjaar organiseert het bureau Tekstschrijvers.nl, in samenwerking met de Efteling, een wedstrijd verhalen schrijven voor kinderen tussen 8 en 13 jaar. De schrijftalentjes schrijven een eigen verhaal dat in onze tijd speelt, gebaseerd op het sprookje Joris en Draak. Een jury van ervaren schrijvers, onder leiding van Joris Lutz, beoordeelt de inzendingen op originaliteit en schrijfstijl. Met dit initiatief ondersteunt de organisatie ontluikende schrijftalenten en wordt een positief beroep gedaan op de creativiteit van kinderen.

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar oud? En vind jij het leuk om verhalen te schrijven? Doe dan mee met de grote schrijfwedstrijd van Tekstschrijvers.nl!

In de Efteling komt deze zomer een nieuwe achtbaan met de naam Joris en de Draak. Hiernaast kun je doorklikken naar een website en naar het verhaal over Joris en de Draak. Joris is dapper, slim en snel.

Die eigenschappen zijn het thema van onze wedstrijd. Jouw opdracht: schrijf een verhaal dat in onze tijd speelt en waarin het ook gaat om dapperheid, slimheid en snelheid. Een eigen verhaal dus, maar gebaseerd op het aloude sprookje. 

 

Waar moet je op letten?
Jouw verhaal mag maximaal 1,5 A4 zijn. Origineel, leuk om te lezen en vlot geschreven. Tot uiterlijk 30 juni kun je jouw verhaal mailen naar: info@verwijder-dit.tekstschrijvers.nl of op de post doen naar: Schrijfwedstrijd Tekstschrijvers.nl, Admiraliteitskade  85, 3063 EG Rotterdam.

Een jury met Joris Lutz en twee tekstschrijvers van Tekstschrijvers.nl leest alle verhalen en bepaalt de prijswinnaars. De uitslag staat vanaf 7 juli op deze website. En het winnende verhaal natuurlijk ook.

Wat kun je winnen?

  • naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • leeftijd

Veel plezier en succes!!

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010