design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Sweet Dreams maakt dromen van jongeren met diabetes waar

Sweet Dreams is een nieuw fonds van Mediq en het Diabetes Fonds ter ondersteuning van projecten voor kinderen met diabetes. Doelstelling van Sweet Dreams is om jongeren tot 20 jaar met diabetes te helpen hun dromen waar te maken. Hiermee willen Mediq en het Diabetes Fonds diabetes zichtbaar maken en mensen meer bewust laten worden wat het betekent om diabetes te hebben.

Sweet derams come true

Alle mogelijke dromen mogen aan het fonds voorgelegd worden; als het maar helpt om een doel te verwezenlijken. Tatum Geurts (7) is de eerste gelukkige; zij ontving op Wereld Diabetes Dag een nieuwe BMX-fiets. Tatum was vorig jaar Nederlands kampioen BMX in haar leeftijdsklasse en is vastbesloten Olympisch Kampioen te worden, ondanks haar diabetes type 1. Met haar nieuwe BMX-fiets kan Tatum trainen om haar ambitie waar te maken.
 
Kinderen en jongeren met diabetes kunnen hun dromen vanaf deze week sturen naar sweetdreams@diabetesfonds.nl t.a.v. Elleke Berkhof. Alle aanvragen worden behandeld en een speciaal ingestelde toekenningscommissie selecteert vier keer per jaar de dromen die verwezenlijkt worden.
Meer informatie: www.diabetesfonds.nl/sweetdreams
 

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010