design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Ikke in Thailand

Ga je mee met Ikke naar Thailand? Samen met haar lievelingsknuffel maakt deze kleine avonturierster een reis door het land van olifanten, tempels en zandkastelen. Sawadee Kha!

Ikke in Thailand, het tweede deel in de serie Ikke op reis, is het eerste reisboekje speciaal voor peuters en kleuters over Thailand. Het prentenboek is verkrijgbaar sinds 18 mei en wordt uitgegeven door Globekids Media. Auteur is Els den Butter, de illustraties zijn van Wikke Peters. Het eerste deel, Ikke gaat vliegen, verscheen november 2010.

Ikke in Thailand is een lief en stevig boekje met grappige, kleurrijke illustraties voor peuters en kleuters. Erg leuk als voorbereiding op een reis naar Thailand, voorpret gegarandeerd. Maar ook een boeiend boekje voor elk kind dat nieuwsgierig is naar de wereld om zich heen.

 

Inhoud
Aan de hand van het stoere meisje Ikke maken kinderen kennis met het leven in Thailand. Samen met haar grappige knuffel beleeft ze mooie avonturen. Zo rijdt Ikke in een tuktuk door Bangkok, bezoekt ze een tempel, wandelt ze door de groene jungle, bouwt ze zandkastelen op het strand en maakt ze een spannend ritje hoog op de rug van de olifant. Ikke in Thailand geeft kinderen een goed beeld van de belevenissen tijdens een reis door Thailand.

De makers

Els den Butter (auteur) is een van de oprichters van www.verrereizenmetkinderen.nl en mede-eigenaar van Globekids Media. Als redacteur maakte zij bijna tien jaar deel uit van de redactie van het tijdschrift Rails. Voor Ikke in ThailandGlobekids Media
Globekids Media verzorgt o.a. publicaties over verre reizen met kinderen. Op www.verrereizenmetkinderen.nl laten maandelijks 10.000 ouders zich informeren en inspireren door tips, reisverslagen, een actief forum en een compleet overzicht van georganiseerde familiereizen.

 

Verkrijgbaarheid
Ikke in ThailandIkke gaat vliegenwww.verrereizenmetkinderen.nl en bij alle (online) boekhandels.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010