design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Dolfijne Sprookjesdag op 14 februari 2010 in het Dolfinarium

WIN een weekend kamperen op de Sprookjescamping!Voordelig dagje

Families met jonge kinderen kunnen op de Dolfijne Sprookjesdag kennismaken met de magie die men kan beleven tijdens een vakantie op de Sprookjescamping. En dat allemaal tijdens een compleet en bijzonder voordelig dagje uit naar het Dolfinarium!
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot de Dolfijne Sprookjesdag. Kaarten kunnen worden besteld via de receptie van de Sprookjescamping op telefoonnummer 0523-261369 of via de website: www.dolfijnesprookjesdag.nlWIN een weekend kamperen op Sprookjescamping de Vechtstreek

Sprookjescamping de Vechtstreek is een bijzondere 5 sterren familiecamping die in 2007 verkozen is tot ANWB Camping van het Jaar. De Sprookjescamping heeft haar eigen sprookjesverhaal en sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren. Zeven dagen per week is er een compleet animatieprogramma voor kinderen. Kijk voor meer informatie op www.sprookjescamping.nl.
WIN bij Kids&Trips een weekend kamperen (in eigen tent of caravan) op Sprookjescamping in het seizoen 2010 (uitgezonderd de schoolvakanties en feestdagen en op basis van beschikbaarheid). Natuurlijk is deze prijs niet voor geld inwisselbaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Geef antwoord op de vraag: Wat zegt Hannah de Heldhaftige als ze weggaat? (op onze site een een uitgebreid artikel over de Sprookjescamping te lezen.
Mail je antwoord voor 21 februari 2009 naar redactie@kids-and-trips.nl.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010