design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

CaMPss Vakanties voor kinderen met een stoornis in het autistische spectrum
Indeling groepen

CaMPss maakt bij de samenstelling van de groepen een onderverdeling in leeftijd (van 9-12 en van 13-16 jaar) en stoornis. Zo zijn er vakanties waaraan kinderen met een gelijksoortige stoornis deelnemen of reizen waarbij kinderen met een verschillende stoornis samen vakantie vieren. Voor elke stoornis (ADHD, PDD-NOS, Klassiek Autisme en Syndroom van Asperger) is een speciaal programma en activiteitenaanbod ontwikkeld. 

Twee vakantiebestemmingenPersoonlijke aandacht

Naast een uitgebreid activiteitenprogramma is er tijdens de vakantie ook plaats voor rust. Als geen ander weten de begeleiders dat een boekje lezen of samen een spelletje doen erg belangrijk is voor een goede balans. Ook als kinderen moeite hebben met het functioneren in een groep en zij behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, kunnen zij te allen tijde een beroep doen op de begeleiding. Door hun jarenlange ervaring en training zorgen onze begeleiders ervoor dat kinderen zich snel op hun gemak voelen. 

Inschrijfprocedure

CaMPss hanteert een zorgvuldige inschrijfprocedure, waarbij het uiteraard mogelijk is om bijzondere begeleidingswensen kenbaar te maken. Na ontvangst van de inschrijving neemt CaMPss contact met u op om alle verdere details en wensen rond de vakantie van uw kind uitgebreid te bespreken.   


Info: www.campss.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010