design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Beste attractie BeNeLux: Anubis The Ride

De nieuwe launchcoaster van Plopsaland De Panne werd door Rides.nl verkozen tot de beste Nieuwe Attractie van dit jaar in de Benelux. Om dat te vieren geeft Plopsaland De Panne via Kids&Trips 2x een duoticket weg! (Kijk onderaan deze pagina.....).

Bovendien mag Plopsaland De Panne zichzelf ook het Meest Vernieuwende Park van 2009 in de Benelux noemen. Niemand minder dan Sinterklaas en zijn Pieten zullen dat vieren tijdens de Sintweekends.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Nieuwe Attractie


Op Europees niveau staat Anubis The Ride op de tweede plaats. Waarmee wordt bevestigd dat Plopsaland De Panne een unicum in huis heeft.

Maar liefst 3.600 pretparkliefhebbers brachten in september hun stem uit voor de Rides Awards 2009 op de gereputeerde attractieparkenwebsite Rides.nl. Plopsaland De Panne sleepte daarbij maar liefst 2 titels in de wacht. De nieuwe launchcoaster Anubis The Ride kreeg de titel Beste Nieuwe Attractie van de Benelux en Plopsaland De Panne werd verkozen tot het Meest Vernieuwende Park van de Benelux.

 

 

 

 

 

 

 

Sintweekends

Hoor wie klopt daar kinderen? Niemand minder dan Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten brengen dit jaar een bezoekje aan het park! Plopsaland ontvangt Sinterklaas op zat 14, zon 15, zat 21, zon 22, zat 29, zon 30, zat 5 en zon 6 december met een grootse intrede. Natuurlijk is Sinterklaas de eregast in de Grote Zwarte Pietenshow. Kom meegenieten van dit spektakel vol dolle fratsen en de leukste sinterklaasliedjes!

Meer informatie: www.plopsa.be.

WIN bij Kids&Trips 2x een duokaart voor Plopsaland De Panne. Maak kans door antwoord te geven op de vraag: Waar zijn de 3 Plopsaparken te vinden. Mail je antwoord aan redactie@kids-and-trips.nl voor 15 december 2009. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010