design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Tips

Adopteer een voetbalteam en speel mee tijdens het WK

BAFANAKIDS is een voetbalproject voor kinderen die leven in de townships van Zuid Afrika. Deze jonge spelers zijn de laatste maanden betrokken geweest bij het spelen van verscheidene wedstrijden en sommige spelers hebben zich zelfs weten te kwalificeren voor het trainen bij lokale professionele voetbalclub Ajax Kaapstad wat een hele prestatie is!


Ook na het Wereld Kampioenschap Voetbal zal BAFANAKIDS actief blijven, en de kinderen trots, teamspirit, regelmaat, structuur en plezier geven. Ook u kunt helpen de toekomstdromen werkelijkheid te laten worden door het sponsoren van een gemotiveerd en enthousiast jeugd voetbalteam. Op de website www.bafanakids.org kunt u alle informatie vinden over hoe zelf mee te spelen tijdens het wereldkampioenschap voetbal door het sponsoren van 1 van de lokale voetbalteams. Daag u zelf en / of uw bedrijf uit en speel een rol voor, tijdens en na de wedstrijden. Wordt actieve deelnemer tijdens de aankomende wedstrijden en de toekomst van Zuid Afrika.

Plannen voor de BAFANAKIDS teams

BAFANAKIDS teams zullen strijden tijdens het FIFA FAN FEST straatvoetbal tournooi in de binnenstad van Kaapstad op 13 en 14 juni 2010. Daarnaast zal BAFANAKIDS ook zelf een voetbaldag hosten voor de gesponsorde teams op het Kaapstad Centrum FIFA FAN FEST. Dit zal zijn op 26 juni 2010 van 11h00 tot 18h00. Deze dag zal alle teams uit de verschillende de wijken samen brengen om gezamenlijk een dag vol plezier, sport en educatie te beleven.
Hiernaast zal BAFANAKIDS ook aanwezig zijn in de grootste shebeen (lokale bar) van Zuid Afrika in het nieuwe Towers Hotel.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Tips
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010