design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Reportages

Woont Bollo in deze stad?

Als we onder de poort van Esonstad door rijden vraagt zoonlief Mees of Bollo in deze stad woont. Hij is dol op de mascotte van Landal GreenParks, en ook lichtelijk bang. Dus woont die grote bruine beer volgens ons net buiten het vakantiepark, in de buurt van de receptie en het zwembad. Zo kunnen wij rustig naar ons in Oudfriese stijl gebouwde woning en genieten we een midweek van dit dorpje op zich.

In het Friese Anjum, direct aan het Nationaal Park Lauwersmeer, ligt Landal Esonstad. Op www.landal.nl en in de brochure ziet het er zeer aanlokkelijk uit met moderne terpwoningen, in Oudfriese stijl gebouwde huizen en een jachthaven. Kids&Trips.nl gaat een midweek naar dit Friese vakantiepark en geniet! Eigenlijk maakt het niet uit of het hoogzomer, naseizoen, een koude winter of een vrolijke feestdag is, hier is het altijd leuk. Esonstad is namelijk een prachtig dorp op zich. Met een eigen stadspoort, schitterende woningen, een groot restaurant met terras, jachthaven, snackbar, beautysalon, supermarkt, kledingwinkel, kids club en zelfs een eigen strand. Het park won ook niet voor niets de Zoover Award!

Watersport

Tijdens stralend zonnige dagen is dit absoluut the place to be voor watersportliefhebbers. Vanuit het vakantiepark kun je zeilen, roeien, waterfietsen of wadlopen. Het Lauwersmeer en de Waddenzee lonken. En niet te vergeten de Friese meren. Niet zo vreemd dat er veel vissers op het vakantiepark verblijven. Kids vermaken zich prima bij het zandstrandje en het water. Lekker spetteren. En is het niet zo zonnig, dan is daar het binnenzwembad met apart peuterbad en bubbelbad. Kortom, voor de hele familie is er wel iets te doen. Wat doet mama? Die gaat heerlijk naar de beautysalon om zich te laten verwennen. Er is zelfs een fijn beautypakketje voor kleine meisjes (nagels lakken etc). Geweldig.

 

 

 

 

Kids Club

Ruime keus

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Reportages
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010