design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Reportages

Kamperen is hier een sprookje

"Dag als het mag!" roept Hannah de Heldhaftige als wij op de Sprookjescamping de Vechtstreek aan zijn gekomen. Het is vrijdagmiddag, de zon schijnt en de gehuurde toercaravan is van alle gemakken voorzien dus ons sprookjesweekend kan beginnen. Een feestje voor jong en oud!


Dit weekend geldt het zeker dat de Sprookjescamping een feest is voor jong en oud, want het is opa en oma weekend. Opa's en oma's verblijven dit weekend in september gratis, dus veel gezinnen hebben gedacht aan de 'gezellige en makkelijke oppas'. In de maand september heeft de camping diverse speciale weekenden gehad, waarvan het Ravot weekend en Kleurplaten weekend nog moeten komen. Daarna komen alle sprookjesfiguren even tot rust om in de herfstvakantie weer veel families te ontvangen.


Je knuffel mee
Luxe sanitaire voorzieningen

Iedere dag iets leuks te doen


Door al die ervaringen met de sprookjesfiguren zou je haast nog vergeten dat er een fijn kinderzwembad op de camping is. Zowel binnen als buiten. Ideaal voor kleine kinderen! Die zie je hier ook heerlijk spetteren en hun eigen watersprookje beleven. Grote kinderen zullen het in de zomermaanden zeker ook naar hun zin hebben, want de activiteiten worden opgedeeld in leeftijdsgroepen (2-4 jaar, 5-7 jaar, 8-10 jaar en vanaf 11 jaar). Nu zie je vooral jonge kinderen opleven en genieten.


Meer weten over Sprookjescamping de Vechtstreek in Rheeze-Hardenberg? Lees meer op www.sprookjescamping.nl.

Tekst en beeld: Marije Smit / www.schrijfSter.com

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Reportages
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010