design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Reportages

Met Vacansoleil naar Italie

Kids&Trips bezocht Parc Albatros, een paradijs voor jong en oud. In een luxe Fiji stacaravan van Vacansoleil beleefden we de week van ons leven. Rust, ontspanning, leuke activiteiten en cultuur vulden elkaar naadloos aan. Aan de kust van Toscane bruist het voor gezinnen.

Vacansoleil, van alle gemakken voorzien

Opvallend positieve punten

Cultuur met kinderen

Het park ligt midden in Toscane. Met openbaar vervoer of auto zijn Sienna, Florence, Pisa en Rome makkelijk te bereiken. Ook kan er vanuit het park een dagtrip naar een stad geboekt worden. Deze trips zijn inclusief vervoer en met kinderen zeker een aanrader. Prachtige kunst, kathedralen, oude straatjes, pleinen en fonteinen zijn in deze Italiaanse steden niet te missen.

Dichter bij het park is er een archeologisch museum. Dit museum ligt in Baratti, 30 minuten fietsen of een kwartier rijden met de auto vanaf het park. Het museum bestaat uit Etruskische en Romeinse bevindingen en opgravingen.

Activiteiten

Elke dag is er van alles te beleven in het park. Er kan gekozen worden uit een gevarieerd programma voor jong, oud en alles daar tussen in.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Reportages
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010