design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Reportages


Savognin

Kinderland La Nars

Voor de allerkleinsten is beneden in het dorp een snowvillage, La Nars geheten. Deze helling is volledig gereserveerd voor de kleintjes, wel zo veilig. Het magische tapijt is een 171 meter lange overdekte lopende band lift, de langste van Zwitserland. Zo komen de kinderen moeiteloos bovenaan de helling. Vanaf twee jaar kunnen de kinderen terecht in de Pinocchioclub, waar ze ook tussen de middag kunnen lunchen.
Voor ons Nederlanders biedt Savognin een heel bijzondere attractie. In de winter wordt de weg van Alveneu naar Surava opgespoten met water, waardoor een drie kilometer lange ijsbaan ontstaat. Dit is compleet uniek in de wereld: schaatsen door de bossen, geen rondjes rijden maar gewoon rechtuit een pad af. Het doet denken aan een stukje elfstedentocht in de bergen.

Hotel Cube


Het hotel wordt door alle leeftijdsgroepen gefrequenteerd. Families met kinderen, jong volwassenen en schoolgroepen, maar ook dertigers en veertigers. De formule van The Cube werkt voor elke leeftijd. Dat komt voornamelijk door de ongedwongen sfeer, de faciliteiten en de 24-uurs service. Een absolute aanrader voor mensen die een onconventionele accommodatie zoeken.

Meer informatie:
www.graubuenden.ch/nl/wintervakantie.html
www.cube-hotels.com

Tekst: Corine LepoutreNaar de hoofdcategorie ga terug naar : Reportages
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010