design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Reportages

Bouwen, spelen en genieten in LEGOLAND
Lalandia Billund


Een paar dagen voor vertrek ontvangen wij een digitale deurcode voor onze vakantiewoning, stippelen wij de route naar Zuid-Jutland uit, streept onze zoon de laatste dagen op de kalender af en wordt er druk met Lego gespeeld.

 

Italiaans dorpjeLEGO
Zwemmen en spelen

Givskud ZOOBouwen

Met veel dieren- en Lego-indrukken in ons hoofd lopen wij een laatste rondje over pretpark LEGOLAND en wij kopen Lego-poppetjes die je zelf kunt samenstellen en Duplo-dieren voor onze kleine meid. Tot slot nog heel wat gram Lego-stenen zodat wij thuis zelf een mini Legolandje kunnen bouwen.


Grappige weetjes:
-    LEGOLAND Billund is gebouwd met 58 miljoen Lego-stenen. Leg je deze stenen achter elkaar, dan is de lengte 1.476 kilometer (van het Deense Billund naar het Italiaanse Verona).
-    De afbeelding van de vier Amerikaanse presidenten in Mount Rushmore in LEGOLAND Billund bevat het meest Lego-stenen, namelijk 1,5 miljoen en 40.000 Duplo-stenen.
-    Gemiddeld heeft iedere persoon op aarde 52 Lego-stenen.Meer informatie: www.visitdenmark.nl/legolandresort en www.arke.nl/legoland.aspx.

Altijd handig! Een online kortingsbonnenboekje waarmee je in 2010 tot 20% (gezins)korting krijgt op ruim 50 Deense topattracties, waaronder Givskud ZOO. Zie www.visitdenmark.nl/kortingTekst en beeld: Marije Smit / www.schrijfster.com.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Reportages
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010