design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Onderweg

Stressloos vliegen met kinderen

Voorbereiding

- Eet voor vertrek een lichte maaltijd en probeer er voor te zorgen dat de hele familie de avond ervoor een goede nachtrust heeft.

- Zorg dat je ruim op tijd op de luchthaven bent. Zo vermijd je de stress van het haasten naar de gate en kun je ruim op tijd aan boord, zodat je tijd hebt om je goed te installeren voordat het toestel vertrekt. Ouders met jonge kinderen krijgen voorrang tijdens het aan en van boord gaan bij British Airways en vele andere maatschappijen. 

Vliegen

- Bescherm de oren van je jonge kinderen tijdens opstijgen en landen. Je kunt ze bijvoorbeeld aan een flesje of een speen laten zuigen. Een warme handdoek op de oren leggen kan ook de druk wegnemen.

- Zorg er voor dat je kind gemakkelijk en veilig zit in een kinderstoel, bij British Airways kun je die van tevoren zonder bijkomende kosten reserveren, andere maatschappijen hebben dat vaak ook. De speciaal zitjes zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zorgen voor optimale veiligheid en comfort.

-  Voorkom dat kinderen honger krijgen door ze als eerste te eten te geven.  Veel maatschappijen hebben speciale kindermaaktijden. Bij BA kunnen die tevoren ionline worden besteld. En aan boord worden kinderen het eerst bediend.

Kindertarief

Op alle British Airways vluchten betalen kinderen jonger dan twee jaar tien procent van het tarief voor volwassenen. Kinderen tussen twee en twaalf genieten van een special kindertarief.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Onderweg
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010