design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Op 15 en 16 mei vindt voor het eerst het FoodloversFestival plaats: een nieuw culinair evenement dat eten, drinken en muziek combineert. In een prachtig monumentaal veilinghuis midden in de Betuwe. Voor kinderen is er een speciaal programma, dat we hier voor het eerst aankondigen:

Koken voor kids met Kokkerelli

Kinderen horen erbij aan tafel! En dus ook op FoodLovers Festival. Speciaal voor kinderen zijn er workshops in samenwerking met Kokkerelli. Zij doen op FoodLovers Festival een pre-launch van hun Kids University for Cooking, waarmee ze kinderen op speelse en interactieve wijze kennis over gezond eten willen bijbrengen. Tijdens de workshops leren de kinderen over fruit en groenten. En zij maken zelf een gezonde fruitshake en hele lekkere bitterballetjes van champignons. En daarna smullen!
(Voor kinderen van 6 tot 16 jaar, meest geschikt voor de leeftijd 9 tot 12 jaar).

Overige kinderactiviteiten:

Naast de workshops zijn er ook twee knutsel/leestafels waar kinderen van klein tot groot kunnen lezen, knutselen en tekenen, allemaal rond het thema eten!
Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een welkomstdrankje: een vers geperst fruitsapje. Bij de stand van Adopteer een Appelboom kunnen kinderen met een ouderwetse appelschiller waar de appel tussengeklemd wordt een appeltje schillen en daarna opeten. Bij naar huis gaan mogen alle kinderen een biologisch kinderappeltje meenemen uit de appelkisten bij de uitgang.

Zie ook: www.foodloversfestival.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010