design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Fundraising

Kinderhulporganisatie WereldOuders organiseert de Nicaragua Volcano Challenge


 
WereldOuders in Nicaragua
Op bezoek in de familiehuizen

Deelnemers aan de Nicaragua Challenge bezoeken tijdens hun trip verschillende familiehuizen. Zo kunnen ze met eigen ogen zien hoe het geld van de sponsorouders bijdraagt aan een mooie toekomst voor de kinderen. Extra leuk: er wordt ook een mountainbike clinic gegeven aan de jongeren uit het familiehuis!

Pittige tocht

De negendaagse reis (van 25 november tot en met 3 december 2011) voert de mountainbikers langs meren en vulkanen over prachtige single tracks en uitdagende zwarte paden. Mede door de hitte en de hoge luchtvochtigheid is de Nicaragua Volcano Challenge een pittige uitdaging. Omdat er voor deelnemers aan de challenge een speciaal trainingsprogramma is gemaakt, kan ook de iets minder ervaren mountainbiker mee doen. Inschrijven voor de Nicaragua Volcano Challenge voor WereldOuders kan op www.volcanochallenge.com. Wil je hierbij zijn, geef je dan snel op zodat je verzekerd bent van een plaats en zo snel mogelijk aan je training kunt beginnen.
 
De feiten op een rij:

Negendaagse reis met zes fietsdagen
Van 25 november t/m 3 december 2011
Maximaal 50 deelnemers
400 km single tracks en zwarte paden
Gemiddeld 70 km per dag
Bezoek aan de familiehuizen van WereldOuders
Elke deelnemer zorgt voor 15 nieuwe wereldouders

NOTA BENE: De mountainbiketocht is behoorlijk pittig en alleen geschikt voor goed getrainde volwassenen (of zeer sportieve en ervaren tieners).

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Fundraising
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010