design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Fundraising

CliniClowns Moes en Pepe nieuwe bewoners van Neuzenroode.nl


Kinderen met een langdurige ziekte en/of handicap tussen 4 en 18 jaar, kunnen zich kosteloos aanmelden voor Neuzenroode. Op Neuzenroode.nl, de wereld van de CliniClowns, kun je eindeloos rondneuzen en zijn er ruimschoots mogelijkheden om contact te maken met andere kinderen en met de CliniClowns. Bovendien is er elke dag weer iets nieuws te beleven.

De Cliniclowns willen graag nog meer kinderen ontmoeten! Daarom heeft Neuzenroode.nl een speciale online pagina geopend : jij.geeftkinderenplezier.nl. Daar kunnen ouders van kinderen met een ziekte een informatiepakket aanvragen.


Over CliniClowns

Stichting CliniClowns Nederland is opgericht in 1992 om kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier te bieden. Samen met Google is CliniClowns in 2009 gekozen tot het sterkste merk in Nederland. Stichting CliniClowns Nederland is actief op meer dan 110 kinderafdelingen van ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Naast de bezoeken aan instellingen zijn de CliniClowns actief op veel meer gebieden: Theatertour, Klein Zintuigen Orkest, Scholentour, Pop4Kids en Neuzenroode.nl. Bezoek www.cliniclowns.nl voor meer informatie.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Fundraising
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010