design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Ticino, genieten van het Dolce Vita

 

Lido Ascona en e-bikenE-bike: www.ticino.ch/13/offer_details.jsp
Lido of Ascona: www.ticino.ch/15/common_details.jsp

Klein Zwitserland en boottocht meer van Lugano

Swissminiatur, in het Madurodam van Zwitserland vind je alle belangrijke gebouwen en steden op schaal. Je zou eventueel per boot naar toe kunnen gaan. Op het meer van Lugano kun je op verschillende punten een boottocht maken. Of ga naar Lido Lugano. Dit bestaat al sinds 1928 en ligt direct aan het meer. Er is een olympisch zwembad, klein bad, springplanken, kinderbad (waterspelletjes), beach volleybal, voetbalveld, restaurant en bar.

Swissminiatur: www.ticino.ch/15/common_details.jsp
Boat Trip: www.ticino.ch/15/common_details.jsp
Lido of Lugano: www.ticino.ch/15/common_details.jsp


 
www.ticino.ch/15/common_details.jsp

Verzascadal

Zwemmen in de rivier Verzasca is een ware belevenis. Het felle groene water is als vloeibare jade, die zijn weg door het rotslandschap zoekt. Langs de rivier vind je ligbedden van steen en natuurlijk whirlpools in een zeer romantische omgeving. Bij Lavertezzo vind je een beroemde Ponte dei Salti, een bezoek waard. Verderop in het Verzascadal kun je de GoldenEye-007-bundy-jump maken, en word even James Bond.

www.ticino.ch/15/common_details.jsp


Waterpark California

Slecht weer? Ga dan naar het Waterpark California. Hier vind je glijbanen van 100 en 200 meter lang, een groot zwembad, golfslagbad, bad waar je kunt surfen, en veel wellness services (bubbelbaden, stoombad, sauna, thermaalbad, fitness, solarium, massages).

www.ticino.ch/15/common_details.jsp

Boerderij Pianaselva

Bij boerderij Pianaselva kun je heerlijk zwemmen in een mooi zwembad, maar hier kun je ook paardrijden. Je bereikt het terrein per kabelbaan. Er is een restaurant en van hieruit kun je ook een korte trekking maken.

www.ticino.ch/15/common_details.jsp

 

Meer info ...

Adres
Ticino Turismo
Via Lugano 12 - Casella postale 1441

T +41 91 821 53 39
E info@ticino.tourism.ch 
W www.ticino-tourism.ch

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010