design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Savognin: Een paradijs voor gezinnen

Savignon doet het label Gezinnen Welkom met recht eer aan. In de zomervakantie zijn er tal van activiteiten voor gezinnen met kinderen georganiseerd.


De Pinocchio Club

Bezoek aan de Alpenweide

In de zomer herleeft de tijd uit de boeken van Johanna Spyris over Heidi en Peter. Dan kunnen de families naar de alpenweiden komen om met de herder de geitjes te verzorgen. Roskammen, melken, geitenkaas maken, alles valt daar te beleven. Net als GeitenPeter uit het boek.
Iedere donderdag van 1 juli t/m 26 augustus.

 

 

 

 

 

 

 

Het "meer"

SMS-Safari

Wandelen met je mobiele telefoon bij de hand is een nieuwe vorm van routeplanning. Het is tevens een spel, waarin vijf vragen over de vakantiebestemming worden beantwoord. Het spel begint met een eerste SMS, waarna een afgegeven parcours wordt gewandeld. Deelnemers krijgen vijf vragen voorgelegd. Iedere goed beantwoordde vraag leidt tot een nieuwe vraag. Binnen 72 uur moeten alle vijf vragen beantwoord zijn, en daarna krijgt je als familie een prijs uitgereikt.

De Circusschool

Van 19 tot 23 juli is het mogelijk om de Circusschool in Savognin te volgen voor kinderen van 5 tot 16 jaar. De kinderen worden ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. Word clown of acrobaat en train daarvoor een week lang, om op vrijdag deel uit te maken van de voorstelling!

Informatie: www.savognin.ch

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010