design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Kinderen cruisen met DFDS Seaways

Een MiniCruise van DFDS Seaways is een ideale gelegenheid voor een leuk weekendje weg. U verblijft twee nachten aan boord van een luxe cruise ferry en heeft een dag vrij ter besteding in Engeland. Aan boord van het schip is volop entertainment. U kunt een bezoek brengen aan de bioscoop, een drankje drinken in een van de bars of genieten van live muziek. Leuk voor de kinderen zijn vooral de Kinder MiniCruise en de Harry Spotter MiniCruise.

 

Kinder MiniCruise

Tijdens een Kinder MiniCruise hebben uw kinderen de tijd van hun leven. Jack de Piraat is op zoek naar nieuwe bemanning voor zijn Piratenclub. Hier worden uw kinderen omgetoverd tot echte zeerovers. Zij krijgen een heuse Piratenpas en worden zij door Jack meegenomen op een speurtocht over het schip. Ondertussen kunt u zelf van een drankje genieten in de gezellige Navigators Bar of op het zonnedek. 

 

Tijdens de Kinder MiniCruise verblijft u twee nachten aan boord en een heerlijke dag in Newcastle. In deze bruisende Engelse havenstad is er voor uw kinderen van alles te beleven. In het Discovery museum zijn speciale attracties voor de kinderen gemaakt. Het Life Science Centre laat de kleintjes kennis maken met hun vier miljoen jaar oude familie. Hier kunnen zij ook ontdekken hoe het is om te leven op een totaal andere planeet. Ook de gezellige winkelstraten zijn natuurlijk meer dan de moeite waard om met uw kinderen te verkennen.

 

Harry Spotter MiniCruise

Met een Harry Spotter MiniCruise ontdekt u hoe Zweinstein er in het echt uitziet! U brengt dan een bezoek aan filmlocatie Alnwick Castle. Neem uw auto mee aan boord en bekijk het beroemde kasteel. Tijdens de Harry Spotter rondleiding kijkt u uw ogen uit. Hier gaat Harry naar school, leerde hij vliegen en beleefde hij spannende avonturen. Op dinsdagen zijn er personages uit de film aanwezig. Het zal voor u en uw kinderen een onvergetelijke ervaring zijn.

 

 

 

Meer lezen en boeken > http://www.dfds.nl/DSW/NL/Travel/MiniCruises/harrySpotterMiniCruise.htm

 

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010