design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Hemelrijk opent nieuw gebied met spannende attracties

Hemelrijk

Na de opening van de unieke klimberg Hemelaya vorig jaar, is Hemelrijk op Eerste Paasdag weer een uitdagende attractie rijker: de Outback Challenge. In dit mooie gebied staan maar liefst 7 uitdagende toestellen, die in het bijzonder geschikt zijn voor iedereen van 10 jaar en ouder en dus zeker ook voor volwassenen.

 

Zo staat er een duizelingwekkende Twinfly, waarmee je met z’n tweetjes al zwierend de lucht in getrokken wordt. Met de Power Jojo gaan je voeten eveneens van de vloer, al lijkt dit meer op een regelrechte lancering. Het Rodeoboard (foto rechts), de naam zegt het al, daagt je uit om op het steigerende toestel te blijven staan en de Aeroskate heeft veel weg van een skateramp, maar dan wel een zonder skateboard waarop je zelf je snelheid bepaalt.

 

Heb je zin om flink te klauteren en je in rare posities te wringen? Dan moet je de Altima Klimmast zeker eens proberen. Tot slot staat er voor de echte spelletjes- en voetbalfanaten een Blue Bac Biljart & Football Combi. Vind je een spelletje tafelvoetbal al leuk? Dan wil je deze unieke manier van samenspelen zeker niet missen!

 

Eerder open

De aanleg en bouw van de toestellen zijn momenteel in volle gang, zodat ze op Eerste Paasdag officieel geopend kunnen worden. Volgens directeur Ton Derks, tevens creatief brein achter Hemelrijk en alle attracties, zal het gebied zodra de werkzaamheden zijn voltooid worden opengesteld voor gasten. Naar alle waarschijnlijkheid kan er dus al vóór de opening op Eerste Paasdag van de toestellen gebruik worden gemaakt.

 

De Outback Challenge heeft een plaatsje gekregen vlak naast het bestaande touwenparcours in de Outback Valley. Dit mooie groene gebied, waarin zich tevens de bungee-trampolines, waterfietsen, Splash! high speed boat ride en de Hemelaya bevinden, mag na deze uitbreiding zeker een volwaardig en uniek survivalgebied genoemd worden. De ‘place to be’ voor iedereen die de binnenspeeltuinen is ontgroeid en eens wat anders wil. Of je nu peuter, tiener of senior bent,

 

Hemelrijk biedt voor ieder wat wils. Deze eigenschap maakt het park uniek en tevens zeer geschikt voor groepen met mensen van verschillende leeftijden die samen een leuke dag willen beleven, zoals bijvoorbeeld familiefeestjes.

 

Paashazenrace

Op Eerste Paasdag (27 maart) om 12.30 uur wordt de Outback Challenge op ludieke wijze geopend. Tijdens een heuse Paashazenrace gaan twee strijdlustige paashazen de uitdaging met elkaar én de Outback Challenge aan. Wie als eerste het hele parcours heeft afgelegd, de echte Paashaas dus, krijgt zijn mandje met paaseieren terug om deze vervolgens uit te delen aan de gasten in het park.

 

Ook is er die dag de BillyBird Kindershow met ‘Hunka Hunka Soep’ en de Poppentheatervoorstelling ‘Lentekriebels’. Kinderen worden gratis geschminkt als Paashaas en wie op Eerste Paasdag in een Paashazenpak naar Hemelrijk komt, mag speciaal voor deze gelegenheid gratis het park binnen.

 

billybird park hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en De Kinderkermis ook over een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin, een uitgestrekte ‘Outback Survival’ en een prachtig strandbad. In de Outback Survival vindt men een touwenparcours, bootjesglijbaan, bungee-trampolines én de nieuwste attractie: de overweldigende klimberg Hemelaya.

 

BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is m.u.v. Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag iedere dag open vanaf 10.00 uur en te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. De all-in* toegangsprijs bedraagt normaal € 6,95 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.BillyBird.nl  

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010