design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Happy Family Flottielje

Ik wil gaan zeilen met mijn kinderen maar gaan er meer kinderen mee?" Een veelgestelde vraag waar Tip Top Sailing een antwoord op heeft gevonden.

De zeilers van het gezin vermaken zich al navigerend met de zeilen, terwijl de niet zeilers zich aangenaam verpozen met een lekker boek of spelletje op het voordek.
De kinderen maken plezier met hun leeftijdsgenootjes, zowel in de baaitjes onderweg als na aankomst in de havens. De trajecten in de gezinsflottielje zijn met een paar uurtjes per dag bezeild. De omstandigheden in dit vaargebied lenen zich uitstekend voor ieder bemanningslid.

Zeilvakantie met kinderen

Een zeilvakantie lijkt me hartstikke leuk maar kunnen wij dat wel?


Zeilen op de Ionische zee in Griekenland vanaf Corfu

Het vaargebied omvat het noordelijk deel van de Ionische Zee. Enerzijds ligt het groenste Griekse eiland Corfu met eeuwenoude stadjes, stranden en knusse haventjes. Anderzijds het vasteland van Griekenland met ruige bergen en volop perfecte ankerbaaien. Er tussenin bevind zich de altijd blauwe zee, gekenmerkt door matige winden en prachtige eilanden als de archipel van Mourtos/Sivota, Paxos en Anti Paxos. Het authentieke Griekse karakter zult u in de meeste haventjes zeker nog aantreffen.

Voor meer informatie: www.tiptopsailing.com
Of bel met ons kantoor in Willemstad 0168 471794

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010