design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Zwitserland is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Genieten in de natuur, tussen de bergen en langs het water van de bergmeren en rivieren. In Zwitserland kunt u veel avonturen beleven, volop genieten en helemaal ontspannen.

touwbrug
Vlot op de rivier

Natuurlijk willen de kinderen het liefste gaan zwemmen in de vakantie. Dat kan bij de camping, in het plaatselijke zwembad of in de meren en strandbaden.

Zwitserland kent diverse gezinsvriendelijke bestemmingen, accommodatie speciaal voor gezinnen met kinderen en wat is leuker dan reizen per trein voor het hele gezin. In deze flyer een voorproefje van alle mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Kijk op www.MySwitzerland.com/gezin of bestel de familie (E) brochure via internet onder www.MySwitzerland.com/brochures. De brochure kunt u ook bestellen via de antwoordkaart, die u op de laatste pagina vindt.

 

 

 

 

hooizolder

Bij de planning van de vakantie adviseren wij u graag. Bel ons gratis op: maandag - vrijdag, 08.00-19.00 uur (Nederlandstalige service maandag - vrijdag 08.00-17.30 uur) 0800 100 200 30. Of stuur een e-mail naar info@myswitzerland.com.

 

 

Klik hier en doe mee met de online game en maak kans op een reis naar Zwitserland!

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010