design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Waterpret tips


Caumasee, Flims

Sprookjesachtig mooi, op 997 meter hoogte gelegen midden in het Flimser bos, de Caumasee. Het meer dankt zijn warme water aan onderaardse bronnen. De Caumasee heeft een 3 m hoge duikplank, een kinderbad, verschillende ligweiden en schilderachtige inhammetjes. In het midden van het meer is behalve een zwemvlot ook een klein eilandje.

www.graubuenden.ch/nl/zomervakantie/actieve-vakantie/watersport-zwemmeertjes/zwemmeertjes/caumasee-flims.html

Lai Barnagn, Savognin

Hier vind je het warmste zwemmeer van de Alpen ligt op 1200 meter hoogte en het heet Lai Barnagn. Er is een restaurant, grote speelplaats en nog veel meer. Het is lekker luieren en genieten op de ruime ligweide, de drie platformen, het vlot en het ligbedden.

www.graubuenden.ch/nl/zomervakantie/actieve-vakantie/watersport-zwemmeertjes/zwemmeertjes/lai-barnagn-savognin.html

Raften

Waterspektakel is raften op de Vorderrhein. Eigenlijk is het vlotvaren. Onder begeleiding worden stroomversnelling overwonnen, voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar. Buiten een goede portie ondernemingslust en zwemvaardigheid is geen speciale kennis vereist.

www.graubuenden.ch/nl/zomervakantie/actieve-vakantie/watersport-zwemmeertjes/watersport/raften.html

Bogn Engiadina Scuol

Ontspanning voor het hele gezin in Bogn Engiadina Scuol. Het moderne bad biedt een groot aantal bad,- en saunamogelijkheden en beschikt over een wellness- en therapiecentrum. Een bijzondere ervaring.

www.graubuenden.ch/nl/zomervakantie/genieten/wellness/thermen-geneeskrachtige-baden/bogn-engiadina-scuol.html

Kabelbanen in de zomer: alles inclusiefwww.graubuenden.ch/nl/alles-inclusief

Globi-wandelpad, Lenzerheide

Globi is een vrolijke loopvogel, die in Zwitserland net zo beroemd is als Donald Duck in Nederland. Op de Globiweg kom je veel doe-dingen tegen en kun je een Globi-quiz doen. Leuke wandeling voor het gezin met kinderen van 3 tot 10 jaar.

www.graubuenden.ch/index.php

Goud wassen, Sedrun Disentis

Wie weet heb jij veel geluk en vind je goud in Fontanivas aan de Rijn in Disentis. Er zijn half- en dagexcursies onder begeleiding. Voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Veel pret bij het water en velen raken eraan verslaafd.

www.graubuenden.ch/nl/zomervakantie/families-groepen/familievakantie/activiteiten-met-kinderen/goud-wassen.html


Avonturenpark, San Bernardinohttp://www.graubuenden.ch/nl/zomervakantie/families-groepen/familievakantie/activiteiten-met-kinderen/avonturenpark-san-bernardino.html

 

Meer info ...

Adres

Alexanderstrasse 24 - Postfach
7001 Chur
T +41 81 254 24 24
E contact@graubuenden.ch
W www.graubuenden.ch

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010