design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Goedkoop Zalzburgerland

Zalzburgerland sneeuwpret

Was is er mooier dan met het hele gezin op wintervakantie in de bergen?Het SalzburgerLand is een van de plekken, waar dat prima kan. Of het nu gaat om onderdak, maaltijden, aanbiedingen voor kinderen of speciale activiteiten voor groot en klein. En een sneeuwtrip is er al voor een redelijk bescheiden prijs.

 

Het SalzburgerLand is een echt paradijs voor gezinnen. Kinderen en ouders profiteren van aanbod op maat en er is kinderopvang ter plaatse. In de  ongeveer 110 skischolen wordt ook de allerkleinsten al de liefde voor de lange latten bijgebracht.
Met uitstekend opgeleide leraren worden de mogelijkheden van de sneeuw verkend en bij slecht zicht of te veel sneeuw wordt uitgebreid geknutseld of geschilderd. Geen sprake van verveling.
Ook voor jongeren en volwassenen geven de skischolen nieuwe, spannende cursussen, zoals bijvoorbeeld 'New School' voor sprongen of 'freeride'. Maar ook buiten de piste is er in de wintervakantie van alles te doen: spelen in de sneeuw, sleetje rijden en een rit met de paardenslee door stille bossen zijn ook onvergetelijk.

Zalzburgerland, sneeuwlopen

Salzburg Super Ski Card

Het gebruik van de Salzburg Super Ski Card is heel eenvoudig en past zich aan de behoeften van de vakantieganger aan. Iedereen kan individueel bepalen wanneer, waar en ook voor hoe lang de kaart ingezet wordt.
Nog flexibeler is het Salzburg Super Ski Card keuzeabonnement, dat op 10 afzonderlijke dagen binnen het actuele winterseizoen geldig is. Ook voor families heeft de Salzburg Super Ski Card aantrekkelijke aanbiedingen.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010