design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland


 Heidi en Schellen-Ursli
Een andere leuke familie wandeltocht is het Globi wandelpad in Lenzerheide. Langs de 7 km lange wandelroute zijn opdrachten, raadsels en spelletjes uitgezet, die onderweg uitgevoerd en opgelost moeten worden. De wandeling is uitermate geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar, maar zal het hele gezin veel plezier geven. Voor iets oudere kinderen is het klimpark bij Pradaschier boven Churwalden een echte aanrader. In dit klimpark kunnen volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van ervaren instructeurs zich heerlijk sportief uitleven. Na afloop van elke klauterpartij kan er vanuit het klimpark naar het dal beneden worden gerodeld.

Belevenisweken in Disentis Sedrun

Families die verblijven in een hotel of appartement in Disentis Sedrun kunnen gedurende de zomermaanden gebruikmaken van een bijzonder aanbod in de vorm van belevenisweken. Bij aankomst ontvangen gasten een speciale kaart waarmee zij elke dag gratis een andere activiteit of belevenis kunnen ervaren. Zo kan er in Fontanivas aan de Rijn in Disentis bijvoorbeeld naar goud worden gezocht. Veel pret aan het water bij deze leuke halve of hele dagexcursie die rondom een romantisch kampvuur wordt afgesloten.

Hotels voor kids


Het Globi kinderhotel, onderdeel van hotel Disentiserhof in Disentis, is eveneens een aanrader. Het hotel is gebouwd in de vorm van een kasteel en biedt kinderen tussen 2 en 12 jaar maar liefst 5 etages speelplezier. Onder begeleiding kunnen kinderen zich hier zowel binnen als buiten met vele activiteiten vermaken. Eenmaal per week kan er zelfs in het kasteel worden overnacht.
Hotel Schweizerhof in Lenzerheide heeft de grootste hotel hamam van de Alpen (450 m2). Hier wordt een speciale familie wellness arrangement aangeboden. Ook het familierestaurant van het hotel is bijzonder. Vanuit het restaurant kun je de koks aan het werk zien in de open keuken.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010