design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Buitenland

Arosa: Familievriendelijk zomerparadijs

Arosa staat gedurende de zomer bol van de evenementen voor families. Buiten dat is het ook een heerlijke locatie gezien het adembenemende alpenlandschap. De vele wandelwegen met bankjes nodigen uit om van het uitzicht te genieten en onderweg te picknicken. De All-Inclusive Card geeft gratis toegang tot de kabelbanen en vele andere aanbiedingen. En dan is er nog de JUNIOR Club voor de kleintjes met allerlei leuke activiteiten.

 

 

 

 

 

 

De Arosa All-Inclusive Card

De Arosa All-Inclusive Card wordt al bij een overnachting gratis verstrekt. Daggasten betalen CH franc 13,00. Met deze All-Inclusive Card kun je gratis gebruik maken van de kabelbaan, waterfietsen gebruiken, gratis entree voor het strandbad, met het bergtreintje en gratis reizen met de bus. Ook kun je gratis abseilen deze zomer.
Daarnaast zijn de wandelwegen van Arosa erg divers en leuk voor kinderen.
De oude tradities van Graubunden worden getoond in het Schanfigger Heimatmuseum. Ook de Alpentuin en de Kaasmakerij zijn typisch voor de cultuur van Arosa. In de avond wordt het grootste Europese Waterspel opgevoerd. Iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag vindt dit plaats op de Obersee. 

De Arosa JUNIOR Club

Niet alleen in de winter is Arosa DE familiebestemming van Zwitserland, ook in de zomer valt er voldoende te beleven. Een mobiel safari, het eekhoorntjespad en de wandeling met als thema bos en mens zijn juist voor kinderen bedoeld. De Arosa JUNIOR Club zorgt voor steeds wisselende avonturen. Zo wordt begeleid het Station bezocht of de Brandweer, maar ook gewoon spoorzoeken en schilderen staan op het programma.De Sprookjestrein van Arosa naar Langwies behoort tot de hoogtepunten van vermaak voor kinderen. De figuren JUNIOR en Klexx zijn herkenbaar voor de allerkleinsten en zorgen steeds voor spannende zaken. De Partnerhotels zijn speciaal op kinderen ingericht. Zo beschikken deze hotels over een speelkamer en JUNIOR menukaarten. Ieder kind krijgt een welkomstgeschenk. Hartelijk welkom in Arosa!

Voor informatie: www.arosa.ch

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Buitenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010