design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

 
Wild Wonders of Europe onthult de verbluffende natuurschatten van ons continent aan zevenhonderdmiljoen Europeanen en de wereld. Dieren en landschappen waarvan velen niet eens weten dat ze nog bestaan. Wild Wonders of Europe, een uniek pan-Europees initiatief, gaat over de schoonheid van de natuur. Over wat we nu nog kunnen bewonderen, maar dreigen te verliezen. Een tentoonstelling die toont waarom de Europese natuur belangrijk is voor ons. En waarom we hem moeten beschermen.

Honderd levensgrote natuurfoto's


 

Life Exhibitions

Wild Wonders of Europe wordt georganiseerd door Life Exhibitions (www.lifeexhibitions.com), dat eerder verantwoordelijk was voor culturele evenementen zoals Spirit of the Wild en De Aarde vanuit de Hemel. Tot de meer dan vijftig internationale partners behoren het Wereld Natuur Fonds, National Geographic, Epson, Nikon en Nokia.
 
Bij de tentoonstelling verschijnt het fotoboek Wild Wonders van National Geographic in diverse talen. De Nederlandse editie wordt uitgegeven door uitgeverij Carrera. Meer informatie over dit prachtige boek staat in bijgaand persbericht.
 
Op www.wild-wonders.com staat uitgebreide achtergrondinformatie over het project. Onder meer het laatste nieuws, blogs, video's, de foto's en de fotografen. Vele van de 69 fotografen zullen 27 mei de opening in Den Haag bijwonen. 

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010