design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Weer volop speelplezier in Linnaeushof

Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa, opent woensdag 31 maart weer voor het publiek. Kids&Trips.nl mag 3x2 entreekaarten weggeven voor Linnaeushof, de speeltuin met ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grotere, voor valide en minder valide kinderen. Op 4 en 5 april organiseert de speeltuin direct al een grote, gezellige Paasactie.

Paasactie

Linnaeushof begint het nieuwe speelseizoen met een grote, gezellige Paasactie. Zondag 4 en maandag 5 april kunnen kinderen in Europa's grootste speeltuin grote paaseieren met letters zoeken. Alle kinderen die meedoen krijgen een leuke verrassing en de winnaars van deze letterpuzzel komen op de site te staan.

De Paasactie is de eerste van vele nieuwe, spannende activiteiten in het nieuwe speelseizoen:
- Zo is zondag 25 april de voetbalfinale van de spannende BSM-Linnaeushof minicompetitie.
- Op zaterdag 29 en zondag 30 mei komt BOBO (www.bobo.nl) naar Bennebroek om de veertigste verjaardag van het populaire kleutertijdschrift te vieren. Hoogtepunt van de festiviteiten dat weekend is een poging van alle Nederlandse kleuters om samen de langste slinger aller tijden te maken en zo in het Guinness Book of Records te komen.
- Van vrijdag 11 juni t/m de grote afsluiting op zondag 11 juli staat Linnaeushof in het teken van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Elke zondag staat dan een Zuid-Afrikaans dorp in het park, met hutjes die de kinderen zelf af mogen bouwen. Daar kunnen zij ook voetbalbehendigheidsspelletjes spelen en meedoen aan workshops Afrikaans dansen en muziek maken. Op deze zondagen strijden de kinderen voor een plaats in de finale die op 11 juli wordt gehouden.

Meer informatie: www.linnaeushof.nl.

redactie@kids-and-trips.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010