design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Warme winter in de Efteling

In het kort

De Efteling is in 1952 opgericht met het Sprookjesbos, waarin tien sprookjes een plaatsje kregen. De 56 jaar erna groeide het Sprookjesbos uit tot de Wereld van de Efteling, met naast het park:

vergaderzalen

uitgebreide vergadermogelijkheden


uitgezonden worden op de Nederlandse en Belgische televisie

Efteling Bosrijk

Naast al deze ontwikkelingen, koesterde de Efteling al jarenlang de wens om extra

overnachtingsmogelijkheden te bieden, wil de Efteling bezoekers uit verder gelegen provincies en omringende landen naar het park trekken. Bovendien wil de Efteling, naast een dagje uit, het meerdaagse verblijf stimuleren en een nieuwe stap zetten in de richting van de jaarrond exploitatie van het park. Met de komst van Efteling Bosrijk, waar in december 2009 de eerste gasten worden verwelkomd, gaat deze wens in vervulling.


Efteling Bosrijk bestaat uit 99 vrijstaande Boshuysen, 26 geschakelde Dorpshuysen en 78 appartementen verdeeld over twee gebouwen: het Poorthuys en het imposante Landhuys. In Efteling Bosrijk boeken families arrangementen voor drie of vier nachten, inclusief onbeperkte toegang tot het attractiepark. De eerste gasten worden op 11 december 2009 in Efteling Bosrijk verwelkomd. Kids&Trips zal begin 2010 verslag doen van een verblijf in Bosrijk.   

Winter Efteling
Voor meer informatie of voor het reserveren van een verblijf in Efteling Bosrijk:
www.efteling.com

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010