design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Walibi, achtbanen paradijs

Met Pinksteren lekker uit naar Walibi, het achtbanenparadijs van Nederland. Walibi heeft ook een vakantiepark waar nog last-minutes voor Pinksteren worden aangeboden. En de Speed of Sound, de achtbaan met muziek is terug van weggeweest, helemaal vernieuwd.

In april opende de vernieuwde achtbaan. De Speed of Sound is een boomerang die teruggekomen is. In de Speed of Sound worden de treintjes eerst achteruit omhooggetrokken worden, om daarna vooruit losgelaten te worden. Na het bereiken van het einde van de baan wordt het traject in omgekeerde richting afgelegd, maar dan achteruitrijdend. Maar dat is niet alles! Vaar over wilde rivieren in de waterattracties of geniet van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad. Met de meer dan 40 attracties en shows is er voor iedereen een uitdaging te beleven.


 

Shows

W.A.B en The SkunX nemen het tegen elkaar op in een een rockende Music Battle met dans, muziek en special effects. Beide bands zetten hun beste muzikale been voor en halen alles uit de kast om jou als fan te krijgen. Tijdens dit spektakel mag jij de keuze maken; wie is de beste band en wint The Battle? Dagelijks te zien op Mainstage.

Speciale evenementen

Summer Nights: Beleef het ultieme zomergevoel!

Geniet van heerlijke zomeravonden in Walibi op 27 juli, 3, 10 en 17 augustus 2011 met extra entertainment en zomerse activiteiten. Het park is tijdens deze avonden open tot maar liefst 23.00 uur.

Dit jaar zorgt Eddie de Clown voor ongekende horror, met 250 acteurs, Scarezones, Haunted Houses en Horrorshows! Van 14 t/m 30 oktober op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 tot 22.00 uur.

Info: Walibi World

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010