design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Voorjaarstentoonstelling Kunstlicht in de Kunst

De voorjaarstentoonstelling 2010 in museum Kunstlicht in de Kunst, SpotLights, is in volle gang. Deze tentoonstelling waarin het kijken naar, ervaren van en praten over kunst centraal staat is tot stand gekomen in samenwerking met basisschool Rapenland uit Woensel. Voorafgaand aan de tentoonstelling zijn zij aan de slag gegaan met een aantal werken uit de collectie.


Tijdens de tentoonstelling SpotLights zijn er speciale activiteiten in de weekenden en de meivakantie:
 
Speciale rondleidingen op zondagmiddag voor u en uw (klein) kind!

Speciaal voor de tentoonstelling Spotlights introduceert Kunstlicht in de Kunst rondleidingen voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. In deze interactieve rondleidingen worden u en uw kind aan de hand genomen door de tentoonstelling. Een rondleiding waar zowel ouders als kinderen plezier aan beleven!

Leid u zelf rond met onze mp3rondleidingen!Op zaterdag en in de mei-vakantie zijn er speciale workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In het museum gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag met het maken van een schimmenspel. Naast dat een schimmenspel heel leuk is gaan we ook op onderzoek uit. Want hoe werkt schaduw eigenlijk? En wat gebeurt er wanneer je andere materialen gebruikt? Aan het eind van de workshop mag iedereen zijn eigen schimmenspel mee naar huis nemen!

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten op www.kunstlichtkunst.nl.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010