design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

The Sound of Music terug in Theater de Efteling


Na 250 voorstellingen in bijna tien maanden sloot eind juni voor de laatste maal het doek in Theater de Efteling. Het publiek viel massaal voor Wieneke Remmers als openhartige Maria en werd vertederd door de zeven Von Trapp kinderen met hun strenge vader. De producenten zijn dan ook verheugd dat Wieneke vanaf november weer de hoofdrol zal gaan vertolken. Een groot deel van de cast, die vanaf 20 augustus voor twee maanden naar de Stadsschouwburg van Antwerpen verhuist, komt ook weer terug op het honk in Kaatsheuvel.

Twee Musical Awards

The Sound of Music is de grootste musical ooit in Theater de Efteling: zeven hoofdrolspelers, vierenvijftig kinderen, achttien ensembleleden, zeventien creatives, achttien technici achter de schermen en een live orkest van elf musici werken eraan mee. De musical werd bekroond met twee Musical Awards.

Achtergrond

De Broadwaymusical The Sound of Music was de laatste en meest succesvolle samenwerking van het duo Richard Rodgers and Oscar Hammerstein II. De onvergetelijke liedjes, zoals Edelweiss en Do Re Mi bezorgden de gelijknamige film in 1965 de Oscar voor Beste Muziek.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010