design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling

Vanaf 29 juli aanstaande presenteert Efteling Theaterproducties met trots Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom: Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en hun vriendjes. In deze vrolijke interactieve familiemusical van ruim een uur beleven ze verrassende avonturen waar het publiek volop van mee kan genieten. De familiemusical is geschikt voor iedereen, ook voor de allerkleinsten.
Sprookjesboom

Sprookjesboom is het bekende Efteling-merk gebaseerd op de gelijknamige televisieserie waarin de bekendste hoofdrolspelers uit wereldberoemde sprookjes zoals Assepoester en Roodkapje, gedurende 5 minuten een grappig, gek of spannend avontuur beleven. Hun verhaal begint en eindigt bij de grote sprekende Sprookjesboom. De serie bestaat uit aansprekende en herkenbare beelden, die neigen naar de realiteit. In elk verhaal zit humor en een subtiele boodschap verwerkt. De Sprookjesbosbewoners uit de Efteling behouden het karakter zoals ze dat in het originele sprookje hebben, maar ze beleven samen hele nieuwe avonturen. Zo is Klein Duimpje verliefd op Roodkapje en kunnen Wolf en Heks het goed met elkaar vinden. De primaire doelgroep is 3 t/m 7 jarigen, maar de humor spreekt ook de (meekijkende) ouders aan.

Sprookjesboom de Musical is vanaf woensdag 29 juli tot en met zondag 6 september (m.u.v. maandag en dinsdag) exclusief te zien in Theater de Efteling.Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010