design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Speeltuin Linnaeushof

autobaan

Speeltoestellen en attracties

klimtouwpad

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen.

Glijbaan
konijn

 Bij warm weer is de waterspeeltuin open met vele spetterende waterspeeltoestellen als een grote waterput, watertuimelbollen en een waterbrug. Zelfs als het af en toe regent, is spelen in Linnaeushof een feest. In de gezellige overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel met het Bennie Broek Theater. Sinds 2007 kunnen de kleintjes spelen in de overdekte Wortelberg, ook hier vind men weer de aangepaste speeltoestellen voor die leeftijd. Speciaal voor mindervalide kinderen zijn er rolstoeltoegankelijke speeltoestellen zoals een wip, draaimolen en zandspeelhuis. Uniek is de nieuwe rolstoeltoegankelijke attractie  met hindernisbruggen, speelhuisjes en allerlei spelletjes. De grootste speeltuin van Europa is, naast een ideaal familiepark, ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid van de speeltoestellen en getraind personeel houdt een oplettend oogje in het zeil.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website;

Internet: www.linnaeushof.nl  of stuur een E-mail naar info@linnaeushof.nl

Postadres

Rijksstraatweg 4
2121 AE Bennebroek (NH)
Telnr: 023- 584 76 24
Faxnr:023- 584 53 62

Openingstijden: 1 april t/m 4 oktober 2009

Alle dagen van 10.00-18.00 uur  

 

Toegangsprijzen(all-in tarief, uitgezonderd het gebruik van de motorskelters en speelautomaten)

vanaf 2 jaar
65 +
rolstoelgebr./begel.
groepen (vanaf 20 pers.) p.p.
seizoenpas p.p.
Kind/volwassene seizoenpas
minigolf
motorskelters (2,5 min.)
parkeren
parkeerabonnement

Honden worden in de speeltuin niet toegelaten.

Pinnen is in het park mogelijk, echter niet op de parkeerplaats.

Bereikbaarheid; Linnaeushof ligt aan de provinciale weg N208 (tussen Haarlem en Lisse)Vanaf station Haarlem: bus 50 of  51, vanuit Leiden: bus 50 en 51.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010