design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Piratenweek van 15 t/m 19 februari

De piraten zijn in aantocht! Zij arriveren in de Voorjaarsvakantie bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel. Van maandag 15 t/m vrijdag 19 februari zijn daar namelijk allerlei activiteiten te beleven tijdens de Piratenweek. Iedere middag tussen 12.00 en 16.00 uur kun je terecht in het speciale Piratenhol. Hier vind je een spellencarrousel met 4 spannende piratenspellen! Zo kun je samen met de piraten het beroemde gezelschapsspel Twister spelen en kun je bij het Gouden Munt Werpspel proberen de gouden munt in de schatkist te werpen. Of wat denk je van het spel: Kip in de Pan? Kun jij met een grote katapult een kip in de pan schieten? De piraten dagen je graag uit. Het vierde spel is Hoger, Lager, dat lijkt voor de goede tellers onder ons misschien niet zo moeilijk, maar piraten zijn helemaal niet goed met cijfers! Natuurlijk ontvangen alle winnaars een leuke verrassing.
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash.
Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in februari (IJspegeltarief) bedraagt E 7,50 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie: infolijn (0413) 272987 of www.billybird.nl.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010