design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Olmenhorst Voorjaarsfair 2010

Pinksterweekend (21 mei t/m 24 mei) is Landgoed De Olmenhorst het decor van de Olmenhorst Voorjaarsfair. In deze negende editie presenteren ruim 130 deelnemers hun producten zoals woonaccessoires, tuinproducten, lifestyle artikelen en culinaire lekkernijen. Landgoed de Olmenhorst ligt verscholen tussen 17 hectare fruitboomgaarden in Lisserbroek. De Olmenhorst Voorjaarsfair is een voorjaarsevenement voor het hele gezin en dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 21 mei is de fair geopend tot 21.00 uur.
 
Op vrijdag 21 mei vindt voor de derde keer het Buitenleven Appeltaartfestijn plaats. Een festijn waarin iedereen wordt uitgedaagd de lekkerste appeltaart te bakken. Wie zich op vrijdag 21 mei voor 12.00 uur bij de kassa meldt met een zelfgebakken appeltaart krijgt vrij toegang tot de fair. Een professionele jury beoordeelt de taarten en roept om 15.00 uur de winnaar uit tot Beste Appeltaartbakker van 2010. De jury bestaat uit Florian de Clercq, eigenaar Landgoed de Olmenhorst, Marieke Haafkens, hoofdredacteur magazine Buitenleven,


Tijdens de Olmenhorst Voorjaarsfair worden buitenactiviteiten georganiseerd voor het hele gezin. Zo worden verschillende demonstraties gegeven en vermaken kinderen zich in de kinderboerderij, de zweefmolen of ontdekken ze de fruitboomgaarden op een paardentram.
 

 
Naast het Workshopplein is er een Groenplein, met een gevarieerd aanbod van bloemen en planten en een Culinairplein waar de lekkerste (regionale) delicatessen kunnen worden geproefd.
 
Zie voor meer informatie ook www.olmenhorst-voorjaarsfair.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010