design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Naast de piraten hebben ook de paashazen SchatEiland ontdekt

Dit jaar is avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen ook in opperbeste paasstemming. 1e en 2e Paasdag zijn er verschillende gezellige paasactiviteiten en is er voor de hele familie een speciale paasbrunch. Weer of geen weer: op SchatEiland Zeumeren wordt het lente!

Van de gewone hazen op Zeumeren hebben de paashazen ingefluisterd gekregen dat het op SchatEiland Zeumeren aangenaam vertoeven is. De paashazen maken er op 1e en 2e paasdag (31 maart en 1 april) samen met de kinderen dan ook een groot paasfeest van.
Om 11.00 uur openen de poorten. Bij de gezellige paasbrunch tussen 12.00 - 14.00 uur worden zowel de kinderen als de volwassenen extra verwend. In de middag zetten de paashazen de boel op stelten en zijn er naast de vele attracties in SchatEiland aanvullende paasactiviteiten zoals schminken en paasknutselen.

De paasbrunch bestaat uit:
Keuze uit twee soorten soep, diverse warme gerechten, salades, diverse broodsoorten (waaronder paasbrood) en beleg, Barneveldse eieren, koffie/thee, (karne)melk en jus d'orange.

Voor de kinderen bovenstaande brunch met als extra een knakworstje, verschillende soorten beleg als jam, hagelslag en pindakaas, limonade of yoki en een kleurplaat met een kleine verrassing.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010