design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Megavolle meivakantie in NEMO

De meivakantie in NEMO zit weer boordevol leuke dingen. Er zijn spannende workshops zoals het Proef-Lab, het Test-Lab, het Elektro-Lab en het Haal-Maar-Uit-Elkaar-Lab. Ook kun je naar twee hartstikke leuke theatervoorstellingen; Goochelen met Getallen en De Balans-Show. En als een extra hoogtepunt kun je naar de  nieuwe tentoonstelling Zoeken naar leven.

 
Spiksplinternieuw

Zoeken naar leven is een spiksplinternieuwe tentoonstelling. Je gaat op een unieke zoektocht naar de mysteries van het leven; vanaf de Big Bang  tot in de verre toekomst, op aarde en in het heelal. Je kunt een echte 4.65 miljard oude meteoriet aanraken maar ook scheuren op een space bike door de ruimte en nog veel meer. Na een bezoek aan de tentoonstelling Zoeken naar leven vertel jij je vrienden, ouders en zelfs je leraar precies hoe het in elkaar zit. En het leukste is dat je bij NEMO alles zelf moet uitproberen!
 
Ruimtecapsules op avontuur

Ook zijn er bij NEMO ruimtecapsules op bezoek. Normaal doen ze ruimteonderzoek, nu zijn ze in NEMO om hun verhaal te doen. Ruimtecapsules vertellen je hun spannende verhaal van ruimtereizen en ruimteonderzoek. De tentoonstelling Ruimtevaart in Nederland is tot 1 juni gratis te bezoeken in NEMO.
 
Praktische informatieNaar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010