design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Meet & greet met Foeksia de miniheks

Avonturenpark Hellendoorn heeft het leukste heksje van Nederland uitgenodigd om op zaterdag 23 oktober op de foto te gaan met gasten in het park. Rachelle Verdel speelt de rol van Foeksia de miniheks, in de verfilming van het gelijknamige boek van Paul van Loon.


Zaterdag 23 oktober a.s. komt Rachelle Verdel, de actrice die de rol van Foeksia de miniheks vertolkt in de film van Johan Nijenhuis, naar Avonturenpark Hellendoorn. Van 11.00 uur tot 12.00 uur kunnen gasten Rachelle in het park ontmoeten en met haar op de foto. De eerste honderd kinderen die met haar op de foto gaan, ontvangen bovendien een gratis filmposter van Foeksia de miniheks. De meet & greet is gratis voor bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn.

 

Over Heksendoorn

Ieder jaar in oktober is het griezelen geblazen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens Heksendoorn. Jong en oud kunnen spannende avonturen beleven de Rioolrat, Huyze Griezelsteyn en in Dreumesland,. Heksendoorn is al spannend, maar in het donker wordt het extra griezelig! Durf jij in het donker tussen de heksen en ander gespuis op avontuur te gaan? Op 16, 23 en 30 oktober zijn de attracties geopend tot 20.30 uur. Iedere avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur.


Over Foeksia de Miniheks

De film draait sinds 6 oktober in de bioscoop. Voor meer informatie ga naar www.foeksiadefilm.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010