design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Kabouterland

kabouters met meisje

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland.
Kabouterland is een leuk dagje uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten.

In de onderaardse gangen van het reusachtige konijnenhol kun je als je heel stil bent het leven van de Kabouters en hun vriendjes, de dieren, bespieden.
Achter iedere bocht ontdek je weer een nieuw sprookjesachtig tafereel.

 

 

 

 

 

overdekte speeltuin

Via de grote glijbaan roetsj je naar buiten de speeltuin in, waar zich ook de ingang van de Trollengrot bevindt. In deze grot leven en luieren de Trollen. Ga gerust naar binnen, maar pas op dat ze je niet zien!
Buiten in de speel- en wandeltuinen kunnen de natuurliefhebbers hun hart ophalen, want hier leven de echte dieren als prairiehondjes, wasberen, muntjaks, uilen, kangoeroes, doodshoofdaapjes etc.

neusbeertjes

Kijken:
Zeker veertig verschillende soorten dieren, waaronder de sneeuwuilen,  rolstaart-, neus- ,en wasberen, wallabies, muntjaks, stekelvarkens, tijgergenetkatten, dwergmangoestes, oehoes, doodshoofdaapjes enzovoort....

Ontdekken:Spelen:
Klimmen, klauteren, scheppen en zandkastelen bouwen, zowel in de buitenlucht als heerlijk overdekt bij regenachtig weer...

 

 

 

 

 

kabauterlandvosje

Luisteren:
Openingstijden:

Maart t/m oktober:
Maandag t/m zondag van
 
Juli - augustus:
Maandag t/m vrijdag van
Zaterdag en zondag van
Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010