design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Het Sinterklaashuis in Dordrecht

Sinterklaas komt weer logeren in Dordrecht!  Ook de Sint ontkwam niet aan enkele bezuinigingen in deze economisch moeilijke tijden. Bezuinigen op de kinderen ? Dat wilde de Sint niet vandaar dat hij in overleg met de gemeente Dordrecht zijn eeuwen oude huis aan de Nieuwstraat heeft afgestoten en een logeeradres heeft gekregen in het historische Hof.

Zaterdag 14 november komt de Sint na een lange reis weer in Nederland aan . Via Schiedam reist hij direct door naar Dordrecht om na de intocht zijn nieuwe Hollandse woning te betrekken. Vanaf dinsdag 17 november wordt het Sinterklaashuis opengesteld voor alle kindertjes(en hun ouders), die de Sint willen bezoeken. Natuurlijk is er weer van alles te doen en te beleven in dit prachtige historische Hof, waar vroeger de hoge piefen samenkwamen en nu de Zwarte Pieten de dienst uitmaken.


Het Sinterklaashuis is t/m 4 december geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-12.15 / 13.15-17.00 uur. Op zaterdag en zondag is iedereen welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Natuurlijk kan het wel eens druk worden. De Zwarte Pieten buiten maken het wachten leuk en voorzien iedereen van warme chocolade melk!

Voor alle informatie over het Sinterklaashuis belt u met de VVV : 0900-4636888 of kijkt u op www.sinterklaashuis.nl .

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010