design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Gratis naar Heksendoorn?

Zoals velen wel weten heeft iedere heks een wrat. Een grote of kleine wrat, met of zonder vieze haren. Deze wrat is het plekje waar de heks niets voelt. Voor heksen horen wratten er gewoon bij, maar voor kinderen is dat niet zo. Zij vinden wratten vaak vervelend en willen hier juist zo snel mogelijk vanaf komen. Op 3 oktober a.s. kunnen kinderen voor 1 keer trots zijn op hun wrat(ten). Dan start Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn en namens WratWeg mogen kinderen op vertoon van hun hand- of voetwrat gratis naar binnen! Kim-Lian van der Meij zal het park samen met de plaatselijke heksen op feestelijke wijze openen en erop toezien dat alleen kinderen die echt een hand- of voetwratje hebben gratis naar binnen mogen.


Heksendoorn

Huyze Griezelsteyn

WratWeg


HeltiQ WratWeg is gebaseerd op de meest effectieve methode om wratten te verwijderen: bevriezing (cryotherapie), de methode die ook door huisartsen wordt toegepast. Het innovatieve spuitbusje met de applicatiekap is gebruiksklaar verpakt en vereist geen aanvullende montage. Super eenvoudig in gebruik dus. Bovendien omsluit de kap de wrat volledig waardoor de wrat -in maar 10 seconden- tot in de kern bevriest. De bevriezing van de wrat vindt geleidelijk plaats, waardoor de behandeling minder pijnlijk is dan bestaande bevriezingsmethoden. HeltiQ WratWeg is daardoor bij uitstek een kindvriendelijke oplossing. Onderzoek onder 400 moeders wijst uit dat 91% HeltiQ WratWeg het meest gebruiksvriendelijke anti-wrattenproduct vindt.

Griezelen in het donker tijdens Halloween

Op 31 oktober is het Halloween. Avonturenpark Hellendoorn is daarom extra lang geopend voor alle dappere avonturiers. Tot 21:00 uur is het griezelen geblazen in het donker.

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010