design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Go Ghana in het Afrika Museum

Het wordt een feestelijke, levendige meivakantie in het Afrika Museum in Berg en Dal. Van 30 april tot en met 9 mei worden dagelijks activiteiten en workshops georganiseerd die aansluiten bij de tentoonstelling Songo, Ritmes van wonen. Op 9 mei, de laatste dag van de meivakantie, worden moeders in het zonnetje gezet met een speciaal moederdagprogramma.

Op 9 mei zet het Afrika Museum moeders in het zonnetje. Dat betekent gratis entree voor alle moeders die samen met hun kind(eren) naar het museum komen. De haarvlechtster maakt een prachtige kleurige vlecht in het haar van zowel moeders als kinderen en in de creatieve workshop kan een schitterend sieraad voor moeder gemaakt worden.
Wie een echte VIP behandeling voor zijn of haar moeder wil, geeft haar op voor het moederdagarrangement. Terwijl de deelnemende moeders in een speciaal programma van alles te weten komen over de bijzondere rol van moeders in Afrika, maken kinderen en vaders in de kookworkshop een heerlijke Afrikaanse maaltijd die gezamenlijk opgegeten wordt. Deelname aan het moederdagarrangement is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden kan via p.kooistra@afrikamuseum.nl.

Kijk voor het volledige programma in de meivakantie op www.afrikamuseum.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010