design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Glijden en meer bij vakantie- en attractiepark Duinrell

Spraakmakende glijbaan

In het Tikibad, dat afgelopen winterperiode het 25 ste seizoen beleefde, wordt in de loop van de maand mei een spraakmakende glijbaan, gethematiseerd als waterval, in gebruik genomen.
Deze glijbaan met een lengte van 16.4 meter zal voor de bezoekers van het Tikibad een bijzondere belevenis zijn. De start ligt op circa 7 meter hoogte onder een hoek van 70 graden in het verlengde van de glijbaan. Vanuit de startunit, waarin men in de juiste houding/positie komt te staan, volgt een spannende countdown.
Alle gasten in het Tikibad kunnen zien wat er zich afspeelt, maar ook degene, die gebruik maakt van deze attractie, overziet van grote hoogte door het glas van de startunit het hele Tikibad.
Vervolgens slaat de bodem onder de voeten van de durfal vandaan en valt deze van 7 meter hoogte in een glasheldere buis (crystal clear) om af te remmen in de zogenaamde skim out.

Muzikale Zomershow

Ook dit seizoen brengt het vakantie- en attractiepark weer een zomershow in het Zomertheater. Thematiek voor deze muzikale show is vanzelfsprekend het 75 jarig jubileum.

 
Meer informatie: www.duinrell.nl.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010