design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Efteling opent seizoen 2009 op 1 april

Assepoester-past-het-muiltje-kleur-kopie


Assepoester

Dat Assepoester om middernacht haar glazen muiltje verloor op de trappen van het kasteel van de prins weet iedereen. Vanaf 1 april kunnen bezoekers zien waar ze woonde met haar boze stiefmoeder en stiefzussen. Het wonderlijke huisje staat naast de grot van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Zal de prins zijn bruid vinden en zal het muiltje passen?  

Holle Bolle Gijs 50 jaarLive EntertainmentTijdens de Zeven Mijls Zomer is de Efteling dagelijks langer open tot 21.00 uur.
Op de zeven zaterdagen 18 en 25 juli, 1, 8, 15, 20 en 29 augustus is het park zelfs tot 24.00 uur geopend.  De bezoekers wordt dan een bruisend programma voorgeschoteld met live optredens van bekende artiesten, die begeleid worden door een 12-koppig orkest.
Het Circus Anton Pieck slaat deze zomer een romantische tent op, met wonderlijke acts en het onroerende verhaal van een circusfamilie. In het park staan de bezoekers oog in oog met een virtuoze poppenspeler, die met zijn beweeglijke marionet  jong en oud verbaasd zal doen staan.
Daarnaast zien regelmatig nieuwe Efteling-producten het levenslicht, zoals Efteling-vla, leesboekjes, Efteling-koekjes en spellen.

Bouwen aan de toekomst

Eind 2009 zullen de eerste gasten overnachten in Efteling Bosrijk, een vakantiepark in de natuur, met huisjes en appartementen voor een korte vakantie, inclusief een meerdaags parkbezoek.


Algemene informatie

Het park is geopend van 1 april tot en met 1 november 2009, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer (13 juli tot en met 30 augustus) is het park geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zeven zaterdagen in deze periode is de Efteling geopend tot 24.00 uur. De entreeprijs bedraagt


Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010