design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Utrecht Uitfeest

De opening van het Utrechtse culturele seizoen, Culturele Zondag Utrecht Uitfeest, vindt plaats op zaterdag 12 september in Leidsche Rijn en op zondag 13 september ook in de (autovrije!) binnenstad. Beide dagen zijn 99% gratis toegankelijk! De weg kwijt? Zeker niet! Bezoekers kunnen hun eigen programma voorafgaand aan het Utrecht Uitfeest samenstellen op www.uitfeest.nl.

HOOGTEPUNTEN IN LEIDSCHE RIJNFRISSE CULTUUR(LUCHT) SNUIVEN

Op zondag 13 september is de Utrechtse binnenstad autovrij! Uniek in Nederland: in het stadhuis spelen raadsleden, burgemeester en wethouders een politiek toneelspel! De Utrechtse pleinen, parken en bruggen vormen vele buitenpodia: het Stadhuisplein is een knusse culturele huiskamer, het Domplein swingt met Zuco 103 en Nobody Beats The Drum en Lunatics kapen de Bouwput van het Muziekpaleis. De Oudegracht is wederom het decor voor het tiende - en laatste - Oudegracht Opera Concert. De Drijf In bioscoop is de sfeervolle afsluiter, dit jaar met Van Warmerdams De laatste dagen van Emma Blank.

MIJN UITFEEST

Op www.uitfeest.nl kan de bezoeker zijn of haar eigen programma samenstellen. Handig om uit te printen en mee te nemen, compleet met plattegrond!

In 2008 bezochten 80.000 mensen het Uitfeest, dit jaar worden 100.000  verwacht.

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010