design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Chinees Schaduwtheater


Het Chinese Schaduwtheater van Huanxian treedt op. Zij beelden met prachtige handgemaakte poppen klassieke verhalen uit voor jong en oud. Schrijver/ sinoloog Peter Ho houdt een lezing met de titel
Dat is Chinees voor mij. En verder is de derde open les van de bewegingsleer Tai Ji Quan op de brug voor het Groninger Museum.


Theater
Schaduwtheater van Huanxian, Gansu
Avondvoorstelling
Datum: donderdag 8 mei, 20.30 uur
vrijdag 9 mei, 20.30 uur


Kindervoorstelling
Datum: woensdag 7 mei, 14.00 uur met vertelling vooraf
donderdag 8 mei, 14.00 uur met vertelling voorafOpen les Tai Ji Quan
Open les in deze Chinese traditionale gevechts-en bewegingskunst onder leiding van Hielke Hylkema van Tai Ji Quan Groningen. Gezondheid, ontspanning en balans zijn de drie doelstellingen binnen Tai Ji Quan. Oorspronkelijk zijn de bewegingen van Tai Ji gebaseerd op gevechtshandelingen, op de oosterse leer van yin en yang, op lichamelijke drukpunten en meridianen. De langzaam uitgevoerde bewegingen zijn heel geschikt om lichaam en geest in balans te brengen. Iedereen, jong en oud, kan aansluiten bij deze openbare les Tai Ji.
De les vindt plaats op de brug voor het Groninger Museum.

Beweging
Tai Ji Quan Groningen
Datum: zondag 11 mei, 13.30 uur, herhaling elke twee weken.
Kosten: gratis voor iedereen

Het Groninger Museum is iedere vrijdag tot 22.00 uur geopend.
Deze vrijdagavonden worden gesponsord door RWE.

Reserveren & informatie
Telefonisch kaarten reserveren is mogelijk. Gereserveerde kaarten kunnen tot een half uur voor aanvang van de activiteit worden afgehaald; daarna vervalt de reservering.
Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen met het Boekingsbureau bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 050 3666555, of e-mailen via boekingen@groningermuseum.nl. Ook kunt u het internet-reserveringsformulier gebruiken onder aan de pagina van de door u gekozen activititeit. Uw formulier wordt tijdens kantooruren verwerkt. U kunt voor de activiteiten op zondagmiddag tot vrijdagmiddag 16.00 uur reserveren.
Het Groninger Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag en op feestdagen van 10.00- 17.00. Op vrijdag geopend tot 22.00. Gesloten op maandag. Aanvullende informatie: www.groningermuseum.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010