design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Boomkroonpad

boomkroonpad boomtoppen opstap met de kinderen

Al eens door de toppen van de bomen gelopen of een tocht door een worteltunnel gemaakt? Beleef het nu en ga naar het bezoekerscentrum Het Boomkroonpad voor deze en nog andere bijzondere gebeurtenissen.
Een spannende tocht door de worteltunnel. Als een eekhoorn door de toppen van de bomen. Spelen op De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos, waar niets hoeft en veel mag. Hutten bouwen bijvoorbeeld of broodjes bakken. Samen op speurtocht door het woud of met De Bospaardentram langs de mooiste plekjes van de boswachterij.
Het Boomkroonpad is ook startpunt van schitterende boswandelingen door de boswachterij. Folders met een beschrijving van wat je onderweg tegen kunt komen liggen klaar. Breng ook een bezoek aan Het Houtvester Kuhn Huis. Naast een aansprekende presentatie over het bosleven en een boswinkel krijg je hier alle informatie voor een plezierige dag, middag of ochtend in het bos. Dit gaat alleen nog maar over Drenthe, maar kijk voor nog veel meer spannende activieten in de natuur in het hele land op www.staatsbosbeheer.nl . 

Informatie Bezoekerscentrum Het boomkroonpad:

Geopend:
- Van apr t/m okt: dagelijks van 10-17 uur.
- Van nov t/m mrt: op zo van 10-16 uur, tijdens schoolvakanties dagelijks van 10-16;
- Gesloten op 25 dec, 31 dec en 1 jan.

Entreeprijzen:
- volwassenen:
- kinderen van 4 t/m 12 jaar:
- voor groepen vanaf 20 personen

Eenvoudig restaurant

Paviljoen de Woudstee, een eenvoudig restaurant met terras, is onderdeel van Het Boomkroonpad. Koffie, gebak, broodjes, pannenkoeken en ijsjes zijn hier volop verkrijgbaar.

 

Rolstoelen 

Het Boomkroonpad zelf is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het bezoekerscentrum en het Houtveste Kuhnhuis wel.

 

Honden zijn op de wandeling door de toppen van de bomen niet toegestaan.

 

Inlichtingen
Telefoonnummer 0592 - 37 73 05 of info@HetBoomkroonpad.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010