design
logo Kids and Trips
Met de kids
frame_img

Content

Binnenland

Beleef betoverende weekenden in september op de Sprookjescamping

Is de zomervakantie alweer voorbij? Geen nood: ook na de zomervakantie is er op de Sprookjescamping genoeg te beleven! De gehele maand september wordt er ieder weekend een themaweekend georganiseerd en kunnen de kinderen op spannende speurtochten en genieten in het betoverende theater.


Ieder weekend in september organiseert de Sprookjescamping een themaweekend: voor ieder wat wils. Van het Plankenkoorts weekend tot een heerlijk weekendje met opa en oma en van een echt Ravot weekend tot het Kleurplaten weekend: kinderen beleven onvergetelijke avonturen op de leukste vijfsterrencamping van Nederland.

 

 

 

Het Plankenkoorts en Opa & Oma weekend

4 tot en met 6 september

Kinderen die dol zijn dansen, zingen, muziek spelen of acteren willen het weekend van 4 tot en met 6 september niet missen  op de Sprookjescamping. Dan kunnen zij namelijk hun talenten laten zien op het podium van de Sprookjescamping! Lach om de leuke grappen van die ene jongen en geniet van de prachtige stem van dat meisje. Durft uw kind ook het podium te beklimmen?

 

11 tot en met 13 september

Het Ravotten en Kleurplaten weekend

18 tot en met 20 september

Wil jij je alvast goed voorbereiden op de herfst? Ga dan met de boswachter mee tijdens het Ravotweekend. Van 18 tot en met 20 september a.s. kunnen kinderen met de boswachter mee om alles te leren over de bijzondere natuur in de omgeving van de Sprookjescamping. De kinderen kunnen lekker rennen, spelen, klauteren en spannend speurtochten beleven.

 

25 tot en met 27 september

Tijdens het laatste weekend van september komt Pinky van de populaire website kleurplaten.nl naar de Sprookjescamping. Kinderen kunnen dit weekend zich heerlijk vermaken met tekenen, kleuren en schilderen.

 

Buiten deze themaweekenden is er doordeweeks ook meer dan genoeg te beleven op de Sprookjescamping. Gezinnen kunnen net als in het hoogseizoen gebruikmaken van de bijzonder complete voorzieningen en is er dagelijks het uitgebreide animatieprogramma voor de kinderen, inclusief de geliefde theatershows!

Beleef een heerlijk zomers najaar op de Sprookjescamping.

www.sprookjescamping.nl

Naar de hoofdcategorie ga terug naar : Binnenland
© kids-and-trips.nl 2001 - 2010